澳門討論區|澳門論壇

BID853
樓主: Wai`

[分享] 維澳蓮運xD [複製鏈接]

忠實會員 一時風彩 潮到無朋友 略有小成 初級寫手 論壇作家

`-       我發覺新巴士出左之後....辛D新福利澳巴都差埋囉...'-
`-       個新福利D冷氣就滴水ge....個澳巴就用最最最最舊期ge澳巴當新澳巴...'-
`-       咁不如唔好換....'-
`-       同埋咁搭22號車....差唔多上橋戈時...見到有一塊空地放左超超超超多巴士...'-
`-       又唔夠司機...又要出咁多車..想點!?'-
`-       求政府快D將喱新巴士拎去回收...米再曬D錢同埋車油啦...'-
`-       換返1批好D ge新福利同埋澳巴好過啦....'-
`-       唔洗影響澳門市容同埋交通呀...仲即時提升澳門ge質素同埋降低出車禍ge次數添 呀..'-
`-       唔洗搞到澳門失去咁多人才.....'-
  8 寶 = 8 個吸水寶寶
  I'm大唔豆博士

龍的傳人 一時風彩

龍的傳人 一時風彩

回復 iRis`LEI. 的帖子

系啊~
哈哈.
不過遲到都系遲到.
遲得多會記缺點.
所以都系早d出門口好..

龍的傳人 一時風彩

回復 `-小朋友.' 的帖子

完全同意啊.
其實我地都唔想搵命搏..
快d回收番佢我地安全好多..

高級會員

Jessica

一時風彩 略有小成 潮到無朋友 初級寫手 龍的傳人 過百主題 御宅族

我上次過馬路戈時明明系行人行緊..有架綠巴想沖紅燈囉..
仲有1次系聖羅撒中文部對出有條馬路..咁架綠巴呢就系行緊啦..咁佢行戈邊應該就系轉左黃燈根住轉紅燈,,我米過馬路囉..佢突然沖埋黎仲對d行人響on..
咩事呀而家..綠巴大哂呀..根住我個fd好大聲咁話..夠姜撞死我地..
個司機就無再響..好無奈囉..
本人已不會再上853了,如有任何野想買請msn聯絡,謝謝
beautyparadise_mc@yahoo.com.hk

高級會員

Jessica

一時風彩 略有小成 潮到無朋友 初級寫手 龍的傳人 過百主題 御宅族

我上次過馬路戈時明明系行人行緊..有架綠巴想沖紅燈囉..
仲有1次系聖羅撒中文部對出有條馬路..咁架綠巴呢就系行緊啦..咁佢行戈邊應該就系轉左黃燈根住轉紅燈,,我米過馬路囉..佢突然沖埋黎仲對d行人響on..
咩事呀而家..綠巴大哂呀..根住我個fd好大聲咁話..夠姜撞死我地..
個司機就無再響..好無奈囉..
本人已不會再上853了,如有任何野想買請msn聯絡,謝謝
beautyparadise_mc@yahoo.com.hk

龍的傳人 一時風彩

回復 Jessica=) 的帖子

D 司機真夠白痴=口=

一時風彩 御宅族 潮到無朋友 龍的傳人 略有小成 初級寫手 忠實會員

haha;行過綠巴士隔離都驚佢爆xd
http://www.talk853.com/forum.php?mod=viewthread&tid=653447&extra=page%3D1  企圖厄訂的賣家請去看一下吧!!

龍的傳人 一時風彩

回復 避刃兔ovo 的帖子

哈哈.
佢d"惡行"太高啦xD

行路是最好:)

Wai`  行路的碓系最好 ;D  發表於 2011-8-29 05:24:45 PM

BID853